Slotts opphold

Slotts opphold er mulig fra et soverom til privatisering av hele slottet for 1 natt, 1 uke eller mer over hele landet.

Register to read more...

Paris leilighet

2 netter eller flere uker midt i romantikkens hovedstaden?  Vi foreslår design leiligheter, meget sentral, midt i gamle Paris.  Dette til samme pris som et bra hotell.

Register to read more...

Spa og sjø

Spa og sjøvanns behandlinger, helse og velvær i nydelige omgivelser og luksus opphold kombinert med sunn mat et en pause alle bør unne seg hvert år.

Register to read more...

sigøynervogn

Romantikk i landlige omgivelser for en ny opplevelse til bryllups reise eller med barna.

Register to read more...

Hytter opp i trærne

En annerledes opplevelse?  Ta litt høyde og spis middag 16m fra bakken i et ekte luftslott med flere soverom og spisestue.  En natt i tretopp er både morsomt og romantisk.

Register to read more...

Hva Vi Gjør

Vi er spesialisert på tilpassede aktiviteter for skandinaver besøker Frankrike. Vi tilbyr et bredt spekter av høy kvalitet tilpassede tjenester som bryllup, seminar, turer og opphold for enkeltpersoner eller små grupper.

Vi fokuserer på kvalitet og individuelle behov. Vårt team medlemmer er både norsk og fransk med god kjennskap til begge kulturer å sikre at vi kan møte dine behov for ditt besøk i Frankrike.

 

 

Vi arrangerer over hele Frankrike

image of france

Om Oss

20 års erfaring som tur operatør og i hotell bransjen både i Frankrike og i Norge gir oss den nødvenndig erfaringen og gir deg tryggheten.

Travel Services er Frankrike spesialisten til din service. Vi finner drømme stedet og tilrettelegger alle detaljene slik som du har drømt om.

 

Vi hjelper deg med organisasjon av bryllupet ditt, fra en enkel bord reservasjon og restaurant anbefalinger til 2 personer til full stas for over 100 personer i 1 uke på slott. Vi er din samarbeids partner når du ønsker et møte i Paris, seminar på slott eller team building i Frankrike.

Vi samarbeider kun med håndplukkede leverandører som gir god service og som legger vekt på hver minste detalje:

Til bryllup feiringer for eksempel, bruker vi ikke plast stoler som, selv gjømt under stoff, ødelegger inntrykket (syn å reise så langt og få levert noe slik!).

 

Les Mer

Våre Steder
Våre Idéer

 • Paris leilighet

  (Opphold)

  2 netter eller flere uker midt i romantikkens hovedstaden?  Vi foreslår design leiligheter…

 • Seminar

  (Seminar)

  Seminar på slott, midt i Bordeaux, Paris eller hvor du vil, på vingård eller hotell.  Med…

 • Slott

  (Bryllup)

  Å bli behandlet som en Prinsesse på eget slott, med full service og kanskje Spa behandling…